MC² Advocaten

Het ADVOKATENKANTOOR MC²-ADVOCATEN is ontstaan uit de fusie van twee van de meest gereputeerde advocatenkantoren uit het Waasland, nl. ADVOCATENKANTOOR CLEYMAN (AKC) en ADVOCATENKANTOOR MORTIER-SCHOENMAEKERS .

Het levert kwalitatieve en professionele dienstverlening in combinatie met een klantvriendelijke en persoonlijke no-nonsense aanpak.  Het begeleiden van de klant in de jungle van de huidige wetgeving om ongelukkige situaties te vermijden of te ontwarren, en het vechten voor de rechtmatige belangen van onze klanten, liefst zonder procedure, doch als het moet met een krachtdadig gerechtelijk optreden, is het streefdoel.

De groepering van advocaten MORTIER & SCHOENMAEKERS werd opgericht in 1991 door het samengaan van het ADVOKATENKANTOOR MORTIER (bestaande uit Oud Stafhouder Maurice MORTIER (+ 1993) die zijn carrière aan de Balie in 1956 startte en diens zoon Paul MORTIER) met het Advocatenkantoor van Marc SCHOENMAEKERS.

Mr. Marc SCHOENMAEKERS en Mr. Paul MORTIER zijn respectievelijke sedert 1976 en 1989 aan de balie en hebben sedert 1991 steeds in de beste verstandhouding het kantoor tot een regionaal grote speler uitgebouwd. Mr. Marc SCHOENMAEKERS heeft in 2012 de keuze gemaakt om de Balie te verlaten en zijn carrière een wending te geven als docent aan de Hogeschool Antwerpen.

Alain Cleyman is advocaat sedert 1986 en werkte geruime tijd samen Mr Stany MULLER om uiteindelijk zijn eigen koers te varen in zijn eigen kantoor AKC-advocaten.

 

Vanaf 2012 bundelen beide kantoren hun krachten onder de benaming MC²-ADVOCATEN (met een knipoog naar de relativiteitstheorie van Einstein). Mr MORTIER en CLEYMAN zijn de motoren van het team van bekwame en gedreven advocaten en administratieve krachten die opereren vanuit hun back-office in een strategisch gelegen, modern en comfortabel kantoorgebouw dat is uitgerust met de modernste informatica- en communicatiemiddelen.

Beide kantoren hebben zich steeds omringd met diverse medewerkers, zodat een continue dienstverlening op niveau kan worden geleverd binnen de meeste takken van het recht. Constante bijscholing is trouwens een niet aflatende zorg van al de advocaten binnen het kantoor.

 

Waar wijlen Mr. Maurice Mortier zowel als Mr. Paul Mortier beiden voorzitter zijn geweest van de Conferentie van de Jonge Balie van Dendermonde en beiden ook functioneerden als Stafhouder van dezelfde Balie werd een ruime kring van bevriende confraters opgebouwd in binnen -en buitenland, waarmee naar behoefte kan samengewerkt worden wanneer de belangen van de klant zulks vereisen. Niet onbelangrijk in een wereld die met de dag op een globaal dorp begint te lijken.

 

Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het kantoor zich kan verheugen in een trouwe klantenkring bestaande zowel uit particulieren, uit KMO’s als uit grote bedrijven (waaronder diverse banken en verzekeraars) Ook worden regelmatig diverse gerechtelijke mandaten worden toevertrouwd aan het kantoor.

Contactgegevens
 

MC² Advocaten (Sint-Niklaas)
Sint-Niklaas - Over MC² Advocaten


Prinses Joséphine Charlottelaan, 71
9100 Sint-Niklaas

Contacteer ons

03 777 17 71
03 777 70 88
Sitemap